Вести
26.08.2011

Нови командант 21. батаљона везе Копнене војске


Данас је у касарни „Књаз Михаило“ у Нишу, одржана свечаност на којој је потпуковник Владица Вучковић предао дужност команданта 21. батаљона везе Копнене војске мајору Станиши Ђикићу.

Свечаној примопредаји дужности су присуствовали помоћник команданта Копнене војске за подршку пуковник Стојан Милановић, представници команде, бригада и батаљона Копнене војске из гарнизона Ниш и други гости.


Пуковник Милановић је у свом говору похвалио рад потпуковника Владице Вучковића и истакао да је за време његовог командовања 21. батаљон везе постигао запажене резултате у одржавању и изградњи оперативних способности.

Он је потпуковнику Вучковићу у име команданта Копнене војске, одао признање на постигнутим резултатима на дужности команданта 21. батаљона везе и пожелео му пуно успеха на новој дужности у команди Копнене војске. Досадашњем заменику команданта 21. батаљона везе мајору Станиши Ђикићу , честитао је постављење на дужност команданта 21. батаљона везе и пожелео му пуно успеха у раду на овој захтевној дужности.

Јединице 21. батаљона везе, на крају свечаности, извеле су свечани дефиле.

 

Email