Вести
15.11.2010

ЧЕСТИТКE ПРИПАДНИЦИМА ВИДА КОПНЕНЕ ВОЈСКЕ И РОДА ПЕШАДИЈЕ ПОВОДОМ 16. НОВЕМБРА – ДАНА ВИДА КОПНЕНЕ ВОЈСКЕ И РОДА ПЕШАДИЈЕ


Честитка председника Србије Бориса Тадића поводом 16. новембра – Дана Копнене војске

Поводом 16.новембра – Дана Копнене војске свим припадницима Копнене војске упућујем срдачне честитке.

Обезбеђујући мир истабилност на југу Србије и на администартивној линији са Косовом и Метохијом, дајете посебан допринос безбедности, стабилности и јачању угледа Војске Србије и наше земље у свету.

Исказали сте одлучност, спремност и умеће за превазилажење свих изазова у процесу спровођења реформе система одбране. Сигуран сам да ћете започете реформе успешно привести крају и бити значајан чинилац у савременој војној организацији по међународним стандардима и критеријумима.  

 

Честитка министра Драгана Шутановца поводом Дана Копнене војске

Поводом 16. новембра – Дана Копнене војске, свим припадницима Копнене војске упућујем срдачне честитке.

У протеклој години остварили сте значајне резултате на јачању оперативних способности ваших јединица и изградњи савременог вида Војске, који може одговорити изазовима безбедности наше земље.

Посебан допринос дали сте на учвршћивању мира и стабилности на југу Србије и јачању угледа Војске код локалног становништва и припадника мађународних снага на Косову и Метохији.

Уверен сам да ћете и у наредном периоду професионалним и одговорним извршавањем задатака доприносити изградњи савремене и ефикасне Војске Србије, која ће се успешно супротстављати претњама безбедности у земљи и бити равноправан партнер у очувању мира у свету.

Желим вам успехе у даљем раду.

 

Честитка начелника Генералштаба Војске Србије поводом Дана Копнене војске

Припадницима Копнене војске упућујем срдачне честитке, поводом 16. новембра - Дана вида.

У протеклој години постигли сте значајне резултате у изградњи оперативне и функционалне способности и постали значајан чинилац у стварању модерне и ефикасне Војске Србије.

Професионалним стручним и одговорним извршавањем задатака у Копненој зони безбедности и на административној линији са Косовом и Метохијом, допринели сте очувању безбедности и стабилности у том делу наше земље.

Честитам вам празник, уз жељу да и у наредном периоду успешно реализујете постављене задатке и допринесете афирмацији како вида, тако и Војске Србије у целини.


Честитка министра Драгана Шутановца поводом Дана пешадије 

Поводом 16. новембра – Дана пешадије, свим припадницима рода упућујем срдачне честитке.

Професионалним извршавањем задатака допринели сте јачању оперативних способности ваших јединица, а на изведеним вежбама показали високу обученост за извршавање задатака.

Желим вам да и у наредном периоду постижете успехе у раду и афирмацији вашег рода.

 

Честитка начелника Генералштаба поводом Дана пешадије

Припадницима пешадије честитам 16. новембар - Дан рода.

У претходном периоду сте захваљујући стручности и оспособљености функционално одговорили намени и задацима рода и допринели унапређењу оперативне способности Војске Србије.

Уз жељу да и убудуће професионално и квалитетно извршавате постављене задатке, честитам вам празник.

 

 

Email