Вести
30.01.2012

Честитке поводом Дана 4. бригаде Копнене војске


Честитка министра одбране поводом Дана 4. бригаде Копнене војске

Поводом Дана 4. бригаде Копнене војске – 31. јануара, свим припадницима јединице упућујем срдачне честитке.

Одговорним извршавањем задатака и унапређењем сарадње са међународним снагама и локалном самоуправом обезбедили сте стабилност у Копненој зони безбедности и допринели стварању безбедносних услова за живот и рад грађана на југу Србије.

Професионализам, способност, хуманост и солидарност, коју сте исказали небројано пута, допринели су да ваша јединица и Војска Србије стекну велико поверење локалног становништва и висок углед код припадника страних оружаних снага.

Уверен сам да ћете и у наредном периоду професионално реализовати своје задатке и успешно се супротставити свим изазовима безбедности у вашој зони одговорности, на добробит свих грађана који у њој живе.

Честитајући вам празник, желим вам успех у даљем раду.


 

Честитка начелника Генералштаба припадницима 4. бригаде Копнене војске поводом 31. јануара – Дана Бригаде

Поводом 31. јануара – Дана 4. бригаде Копнене војске, припадницима јединице упућујем срдачне честитке.

Професионалним радом и стручношћу у извршавању постављених задатака, као и професионалним односом према задацима обезбеђења административне линије са Косовом и Метохијом, значајно сте допринели унапређењу оперативних способности како Копнене војске, тако и Војске Србије у целини.

Честитам вам празник, уз жељу да и убудуће постижете запажене резултате и дате пун допринос увећању оперативне способности Војске Србије.

Email