Вести
08.04.2009

РАЧУНАР ЗА ХРАБРОГ ПАДОБРАНЦА


Данас је на Војномедицинској академији заставнику Горану Тодоровићу уручен лаптоп рачунар. Заставнику Тодоровићу поклон је предао Владимир Вујиновић, директор продаје фирме „Сага“ д.о.о. Београд која низ година успешно сарађује са Генералштабом ВС. Он је истакао да пример борбености и пожртвовања заставника Тодоровића, који је пре пет година доживео тешку повреду током падобранске обуке, заслужује сваку пажњу и поштовање.

Поред осталог, савремени рачунар ће током лечења Горану омогућити бољу комуникацију са породицом, пријатељима, колегама из Специјалне бригаде и многобројним поштоваоцима. Захваљујући се на указаној пажњи, заставник Тодоровић је обећао да ће наставити мукотрпну борбу до коначног излечења и продужити да ниже подвиге попут прошлогодишњег када је оборио светски рекорд у висини падобранског тандем скока за параплегичаре и ушао у Гинисову књигу рекорда.

Уручењу рачунара присуствовали су бригадни генерал Илија Тодоров, командант Специјалне бригаде ВС, пуковник Добривоје Вељковић, начелник Кабинета начелника Генералштаба ВС, др Милорад Рабреновић, заступник начелника сектора за лечење ВМА, пуковник проф. др Александар Ђуровић, начелник клинике за физикалну медицину и рехабилитацију и представници фирме „Сага“ д.о.о. Београд, водећег систем интегратора на нашем тржишту информативно-комуникационе технологије.

 
Email