Вести
24.10.2012

Делегација Министарства одбране и Војске Србије на Сајму књига


Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Љубиша Диковић са сарадницима и државни секретар у Министарству одбране Александар Николић посетили су данас 57. Mеђународни сајам књига у Београду.

генерал Диковић и државни секретар Николић на Сајму књигаДелегација Министарства одбране и Војске Србије обишла је штандове Медија центра „Одбрана“, „Завода за уџбенике“, „Службеног гласника“ и „Православне речи“.

„Министарство одбране и Војска Србије имају шта да прикажу на Сајму књига, а у прилог томе сведочи и оно што може да се види на штанду Медија центра „Одбрана“. Радује чињеница да имамо једну овакву организацијску целину у систему одбране, која својом богатом и разноврсном понудом води рачуна о развоју војне мисли, теорије и праксе и претаче их у речи“, истакао је генерал Диковић, одајући признање свима који су допринели да штанд Медија центра „Одбрана“ на Сајму књига на прави начин репрезентује Министарство одбране и Војску.

Директор МЦ „Одбрана“ потпуковник Славољуб Марковић представио је делегацији МО и ВС издавачку делатност Медија центра као и нова издања која ће бити промовисана на овогодишњем Сајму књига.

Email