Вести
11.01.2017

Одржан други Божићни турнир у малом фудбалу


Други традиционални Божићни турнир у малом фудбалу официра Војске Србије одржан је данас у спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови.

Четири екипе високих официра и генерала репрезантација Војске Србије, Копнене војске, Команде за обуку и Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране надметале су се у фер и спортској борби одигравши по две утакмице од по 40 минута.Прелазни и победнички пехар уручени су капитену екипе Команде за обуку генерал-потпуковнику Ђокици Петровићу, друго место освојила је екипа Војске Србије, а треће место припало је Копненој војсци.

За најбољег играча турнира проглашен је пуковник Никола Дејановић, за најбољег стрелца капетан бојног брода Љубиша Марковић, а најбољи голман био је потпуковник Жељко Куриџа.Данашње надметање, организовано уз подршку Спортског центра Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, била је прилика да се досадашњем селектору репрезентације Војске Србије генерал-мајору у пензији Војину Ч. Јондићу уручи поклон дрес са потписима репрезентативаца Војске Србије.

Погледајте фото-галерију.

Email