Вести
11.09.2009

ЧЕСТИТКЕ НАЧЕЛНИКА ГЕНЕРАЛШТАБА ПОВОДОМ 14. СЕПТЕМБРА – ДАНА РОДА АРТИЉЕРИЈЕ, ДАНА ВОЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ И ДАНА БЕЗБЕДНОСНЕ И ИНТЕНДАНТСКЕ СЛУЖБЕ


ЧЕСТИТКА
ПРИПАДНИЦИМА АРТИЉЕРИЈE,            
ПОВОДОМ 14. СЕПТЕМБРА – ДАНА РОДА    

Припадницима артиљерије упућујем срдачне честитке, поводом 14. септембра – Дана артиљерије. 

Настављајући традицију дугу готово један век, празник рода обележавате захтеваним нивоом оперативних способности и дајете пун допринос развоју и афирмацији вашег рода. 

Очекујем да ћете и у предстојећем периоду успешно извршавати све постављене задатке, радити на стручном оспособљавању ваших јединица и да ћете угогодишње искуство успешно примењивати у изналажењу нових модела рада, које намећу савремени војни изазови.                                                                                     

 

ЧЕСТИТКА
ПРИПАДНИЦИМА ВОЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ
ПОВОДОМ 14. СЕПТЕМБРА – ДАНА ВОЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ    

Поводом 14. септембра – Дана војне полиције, припадницима војне полиције честитам празник.

Својом стручношћу, професионалним и одговорним односом према раду и максималним ангажовањем, упркос врло сложеним условима, успели сте да квалитетно извршите бројне задатке, одржите респективан ниво и дате пун допринос оперативној способности Војске Србије.

Уверен сам да ће вам, као и у досадашњем периоду, без обзира на услове, приоритет бити да очувате висок ниво оспособљености, уз професионално реализовање постављених задатака.  

 

ЧЕСТИТКА                          
ПРИПАДНИЦИМА БЕЗБЕДНОСНЕ СЛУЖБЕ,                        
ПОВОДОМ 14. СЕПТЕМБРА – ДАНА СЛУЖБЕ    

Припадницима безбедносне службе упућујем срдачне честитке, поводом 14. септембра – Дана службе.   Упркос бројним искушењима у раду, током протекле године, потврдили сте да имате способности и капацитете да успешно реализујете задатке из ваше надлежности.   Сигуран сам да ће вам и у наредном периоду императив бити постизање бољих резултата и да ћете дати пун допринос развоју како ваше службе, тако и Војске Србије у целини.  

 

ЧЕСТИТКА                          
ПРИПАДНИЦИМА ИНТЕНДАНТСКЕ СЛУЖБЕ,                        
ПОВОДОМ 14. СЕПТЕМБРА – ДАНА СЛУЖБЕ    

Припадницима интендантске службе упућујем срдачне честитке, поводом 14. септембра – Дана службе.   У протеклој години, упркос сложеним условима и околностима, успели сте да потврдите значај интендантске подршке у изградњи оперативне способности Војске и створили  добре услове за живот и рад команди и јединица.   Уз жељу да и у наредном периоду успешно реализујете постављене задатке, честитам вам празник.  

 
Email