Вести
07.10.2012

Честитке поводом Дана 3. бригаде Копнене војске


Честитка министра одбране припадницима 3. бригаде Копнене војске

Поводом 7. октобра – Дана 3. бригаде Копнене војске, свим припадницима јединице упућујем срдачне честитке.

Успешном реализацијом планираних садржаја обуке, оспособљавања војника за извршавање наменских задатака и постигнутим резултатима у изградњи оперативне способности, с поносом настављате традицију Другог пешадијског пука „Књаз Михаило“, у чији спомен обележавате стоту годишњицу постојања.

Уверен сам да ћете и убудуће професионално и одговорно извршавати све постављене задатке и тиме допринети изградњи и јачању укупне оперативне способности Војске Србије.

Честитам вам јубиларни празник и желим нове успехе у раду.Честитка начелника Генералштаба припадницима 3. бригаде Копнене војске


Поводом 7. октобра – дана 3. бригаде Копнене војске, припадницима јединице упућујем срдачне честитке.

Настављајући традицију „гвозденог“ Другог пешадијског пука „Књаз Михаило“, стручним, одговорним и професионалним извршавањем постављених задатака, потврђујете да сте један од ослонаца Копнене војске и значајно доприносите унапређењу оперативне способности Војске Србије.

Честитам вам јубиларну стоту годишњицу постојања, са уверењем да ћете и у наредном периоду успешно реализовати задатке који су вам поверени и тежити постизању још бољих резултата.

Email