Вести
27.07.2011

Генерал Милетић у посети Чачку и Горњем Милановцу


Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милоје Милетић, са сарадницима, обишао је данас јединице и установе Војске Србије у Чачку и Горњем Милановцу.

У оквиру посете генерал Милетић обишао је Технички ремонтни завод „Чачак“, Спортско-рекреативни центар „Алваџиница“ и касарне „Ратко Митровић“ и „Танаско Рајић“ у Чачку. У другом делу посете генерал Милетић обишао је складишта Централне логистичке базе „Луњевица“  и „Боговађа“ и касарну „Војвода Радомир Путник“ у Горњем Милановцу.

Обилазак је започео посетом Техничком ремонтном заводу у Чачку, где је начелника Генералштаба дочекао заменик команданта Копнене војске генерал-мајор Видоје Живковић. Током посете, заступник директора ТРЗ „Чачак“ потпуковник Стојко Биочанин реферисао је генералу Милетићу о организацијској структури, раду и плановима завода за 2011. годину, али и о постојећим проблемима.

После састанка са представницима Завода, генерал Милетић обишао је ремонтне полигоне Завода и Одељак „Чачак“ 104. складишта 1. складишног батаљона Централне логистичке базе, који је смештен у касарни „Алваџиница“. Том приликом командант Централне логистичке базе бригадни генерал Горан Зековић презентовао је генералу Милетићу капацитете складишта у касарни „Алваџиница“.

Посету Чачку генерал Милетић завршио је обиласком касарне „Танаско Рајић“, где је проверио стање објеката.

У наставку посете начелник Генералштаба обишао је касарну „Војвода Радомир Путник“ у Горњем Милановцу и складишта убојних средстава „Луњевица“ и „Боговађа“.

Email