Вести | Спорт у Војсци
10.05.2014

Учешће припадника Војске на Кошутњак трци изазова


Кошутњак трка изазова 2014 — ФОТО-ГАЛЕРИЈА

На „Кошутњак трци изазова 2014“, одржаној данас у Пионирском граду, на стази с препрекама изненађења дугој 6000 метара, међу 300 одабраних спортиста учествовала су и 24 припадника Војске Србије.

У мушкој категорији најбољи међу припадницима Војске био је старији водник прве класе Игор Вуковић из Батаљона војне полиције специјалне намене „Кобре“, који је освојио друго место, четврто место заузео је капетан Жељко Ћорић из Ваздухопловства и ПВО, док је пето место припало заставнику Игору Соколовском из „Кобри“.

У женској конкуренцији треће и пето место заузеле су припаднице „Кобри“ потпоручник Невена Јовановић и професионални војник Тамара Моровић, а седма је била професорка физичке обуке у 204. ваздухопловној бригади Марија Панић.

Најмлађим учесницима трке „Јуниор 2014“ припадници „Кобри“ показали су оријентацију у простору, кроз обуку и практичну вежбу на терену.

Ово је трећи пут да Војска Србије учествује на овом такмичењу инспирисаном концептом трка које се већ годинама одржавају у Западној Европи а промовишу вредности заједништва, мотивације, издржљивости и забаве.

Email