Вести
13.09.2009

Уручивањем захвалница учесницима завршен аеромитинг "Батајница 2009"


На свечаности завршетка међународног аеромитинга "Батајница 2009", министар одбране Драган Шутановац захвалио је свим учесницима на доприносу који су дали да аеромитинг буде једна веома ефектна манифестација и што су показали могућности ваздухопловстава својих земаља.

"За Србију је ово много више од успелог аеромитинга, за Србију је ово веома важна порука коју шаље свету, порука пријатељства пре свега. Веома сам поносан шта смо урадили ових дана и што је све протекло у најбољем реду", рекао је Шутановац пожелевши скоре сусрете са новим пријатељима.

Командант Ваздухопловства и противваздухопловне одбране бригадни генерал Ранко Живак уручио је Плакете аеромитинга "Батајница 2009" представницима делегација свих земаља учесница: Аустрије, Велике Британије, Грчке, Данске, Италије, САД, Мађарске, Немачке, Румуније, Словеније, Турске, Француске, Чешке и Шпаније.

Плакете су уручене и учесницима из наше земље, Ваздухопловном савезу Србије, Министарству унутрашњих послова и аероклубовима "Галеб" и "Г-4".
 

Email