Вести
14.01.2011

Новогодишња ноћ рекламождера у Новом Саду


Новогодишња ноћ рекламождера у Новом Саду

У организацији Туристичке организације Новог Сада и уз подршку Факултета техничких наука, у новосадском СПЕНС-у је одржана Новогодишња ноћ рекламождера у оквиру које су посетиоци имали прилику да погледају селекцију најбољих реклама из целог света као и спот МО у оквиру кампање “Буди професионалац” .

Током пројекције спота припадници Специјалне бригаде ВС су, уз адекватну пиротехничку и другу звучну и визуелну подршку, крећући се готово неприметно тик уз препуно гледалиште, извели спектакуларан приказ упада против терористичког тима. Истовремено су се чланови против диверзантског тима, уз помоћ алпинистичких ужади, са висине од двадесетак метара спустили на бину пред гледаоце.

Атрактивним наступом припадници Специјалне бригаде готово су опчинили преко хиљаду присутних посетилаца измамљујући из њих овације и буру аплауза. Када су се испод скинутих шлемова и маски указале и девојачке косе и лица припадница против терористичког тима, додатно су измамљени и уздаси, понајвише мушког дела присутних “рекламождера”.

Пригодним речима бројној публици се обратио и начелник Управе за односе са јавношћу МО капетан бојног брода Петар Бошковић.

Љубитељи реклама уживали су и у наступима Рамба Амадеуса, Марине Перазић и других музичара.

 

 

Email