Вести
23.12.2011

Честитке поводом Дана Ваздухопловства и ПВО


Честитка председника Републике поводом Дана В и ПВО

Поводом 24. децембра – Дана Ваздухопловства и противваздухопловне одбране свим припадницима вида упућујем срдачне честитке.

Успешном реализацијом задатака контроле и заштите суверенитета ваздушног простора Републике Србије дали сте пун допринос очувању мира и безбедности у земљи и региону.

Учешћем на међународним војним манифестацијама показали сте високу оперативну способност за извршавање најсложенијих задатака, достојно представили Војску Србије и допринели ширењу њеног угледа у свету.

Уверен сам да ћете и даље професионално извршавати постављене задатке и на тај начин допринети јачању оперативне способности ваших јединица и Војске Србије у целини.

Честитам вам празник и желим успехе у даљем раду и извршавању задатака.Честитка министра одбране поводом Дана В и ПВО

Поводом 24. децембра – Дана Ваздухопловства и противваздухопловне одбране свим припадницима упућујем срдачне честитке.

У претходном периоду у сложеним условима за обуку и одржавање борбене технике, успели сте да вашом стручношћу, одговорним и професионалним радом одржите захтевани ниво оперативних способности Ваздухопловства и противваздухопловне одбране и обезбедите извршавање задатака.

Учешћем и запаженим резултатима на војним вежбама, бојевим гађањима и ваздухопловним манифестацијама у земљи и иностранству, и јачањем сарадње са партнерским и пријатељским земљама на најбољи начин сте представили способности вида, допринели јачању поверења и ширењу угледа Војске Србије и ван граница наше земље.

Уверен сам да ћете и у наредној години, у којој обележавате сто година трајања српског војног ваздухопловства, потврдити професионалност ваздухопловног састава и способност вида да очува безбедност нашег ваздушног простора.

Желим вам успех у даљем раду и извршавању задатака.Честитка начелника Генералштаба Војске Србије

Припадницима Ваздухопловства и противваздухопловне одбране упућујем срдачне честитке поводом 24. децембра – Дана вида. 

Успешном реализацијом постављених задатака и запаженим учешћем на међународним војним вежбама потврдили сте стручност и оспособљеност и тиме битно допринели изградњи оперативних способности како вашег вида, тако и Војске Србије у целини. 

Сигуран сам да ћете и у наредном периоду професионалним и одговорним радом дати пун допринос очувању мира и безбедности у земљи и региону 

С жељом да убудуће постижете још боље резултате, честитам вам Дан вида.

Email