Вести
02.12.2012

Честитке поводом Дана 204. ваздухопловне бригаде


Честитка министра одбране припадницима 204. ваздухопловне бригаде

Поводом 2. децембра – Дана 204. ваздухопловне бригаде, свим припадницима јединице упућујем срдачне честитке.

Припадници 204. ваздухопловне бригаде су својим ангажовањем и професионалним извршавањем задатака, унапредили оперативну способност како јединице, тако и вида коме припадају и значајно допринели безбедности ваздушног простора Републике Србије.

Уверен сам да ћете и убудуће успешно извршавати додељене мисије и задатке, радити на стручном оспособљавању својих припадника и модернизацији јединице, дајући тиме пун допринос јачању оперативних способности Војске Србије у целини.

У години, у којој обележавате и стоту годишњицу постојања српског војног ваздухопловства, честитам вам празник и желим нове успехе у даљем раду.Честитка начелника Генералштаба припадницима 204. ваздухопловне бригаде

Поводом 02. децембра – Дана 204. ваздухопловне бригаде, припадницима бригаде упућујем срдачне честитке.

Успешним извршавањем постављених задатака у протеклом периоду, потврдили сте стручност и професионалност припадника ваше бригаде и значајно допринели јачању оперативне способности своје јединице и вида коме припадате.

Квалитетном реализацијом задатака на најбољи начин сте представили способности нашег Ваздухопловства и противваздухопловне одбране како у земљи, тако и у свету.

Честитам вам Дан бригаде и желим успех у даљем раду и извршавању задатка.
Email