Вести
23.11.2012

Шести састанак међународне експертске радне групе


Данас је у Центру за усавршавање кадрова АБХО у Крушевцу одржан шести састанак Међународне експертске радне групе за имплементацију пројекта „Регионални Центар АБХО“. 

У раду ове експертске групе учествују представници  земаља потписница „Заједничке изјаве о унапређењу регионалне сарадње путем регионалних центара“.

Циљ састанка је упознавање чланова међународне експертске радне групе са реализованим задацима на имплементацији пројекта након петог састанка и  усаглашавање заједничких ставова и предлога око даље реализације пројекта.

У уводном делу састанка учесницима се обратио начелник штаба Команде за обуку бригадни генерал Млађен Нишевић, који је пожелео добродошлицу учесницима радног састанка након чега је укратко сумирао резултате рада између два одржана састанка.

Састанку експертске радне групе поред предстаника земаља из региона присуствовали су и представници Управе за планирање и развој Генералштаба Војске Србије и Војне академије.

Чланови међународне експертске радне групе разматрали су степен реализације активности на имплементацији пројекта „Регионални Центар АБХО“, усагласили активности за 2013. годину и смернице даљег развоја Регионалног центра АБХО.

Email