Вести | Цивилно-војна сарадња
07.06.2012

Припадници Речне флотиле у акцији давања крви


Припадници Речне флотиле из новосадске касарне „Александар Берић“ данас су заједно са студентима Универзитета у Новом Саду и у сарадњи са Заводом за трансфузију крви Војводине организовано  дали крв на Филозофском факултету у Новом Саду.

Припадници Речне флотиле у акцији давања крви на Новосадском универзитету Припадници Речне флотиле из Новог Сада одазвали су се позиву Актива добровољних давалаца крви Филозофског факултета акцији добровољног давања крви.

По речима капетана Драгана Спасојевића, задуженог за односе са јавношћу у Речној флотили, ово је други пут да су се припадници Флотиле и студенти Новосадског универзитета нашли на заједничкој хуманој акцији прикупљања крви. Он је додао да је досадашња успешна сарадња са професорима и студентима Универзитета у Новом Саду и овог пута је резултирала реализацијом хумане акције добровољног давања крви.

Владимир Баровић, председник Актива добровољних давалаца крви Филозофског факултета, подсетио је да се Актив прошле године одазвао на позив Речне флотиле за учешће у акцији прикупљања крви.

Ове године домаћини су били професори и студенти Одсека за медијске студије, који су у сарадњи са Заводом за трансфузију крви,  организовали акцију давања крви у просторијама Филозофског факултета.

Email