Вести
26.11.2012

Примопредаја дужности команданта Трећег батаљона војне полиције


Данас је у нишкој касарни „Књаз Михаило“ одржана војна свечаност на којој је обављена примопредаја дужности команданта Трећег батаљона војне полиције између досадашњег команданта потпуковника Ивана Младенова и новопостављеног команданта мајора Светомира Џолића.

Свечаној примопредаји дужности присуствовали су командант Копнене војске генеПримопредаја дужности команданта Трећег батаљона војне полицијерал-мајор Милан Мојсиловић, командант Треће бригаде КоВ бригадни генерал Желимир Глишовић, командант 21.батаљона везе потпуковник Станиша Ђикић и други гости.

Генерал Мојсиловић је у свом говору одао признање потпуковнику Младенову за командовање батаљоном, које се позитивно одразило на укупне оперативне способности не само јединица војне полиције, већ и Копнене војске у целини, док је мајору Џолићу пожелео пуно успеха у обављању дужности команданта батаљона.

Потпуковник Иван Младенов је предајући дужност истакао да је поносан што су у батаљону војне полиције успешно извршавали све задатке чувајући људе и технику и пожелео много среће мајору Џолићу у професионалној каријери и командовању батаљоном војне полиције.

Email