Вести
02.10.2008

ВОЈСКА СРБИЈЕ НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ ЗАПОШЉАВАЊА


Данас је у Новом Саду, у организацији Новосадске филијале Националне службе за запошљавање (НСЗ) одржан Сајам запошљавања на коме је своју понуду заинтересованима презентовала и Прва бригада КоВ Војске Србије.

Својеврсна берза рада омогућила је непосредни контакт послодаваца и оних који траже посао, на којој су они први имали прилику да иска`у своје кадровске потребе, а други да на лицу места понуде своје услуге. На сајму су учестовала 43 послодаваца ме|у којима је своје потребе за попуном радних места у оквиру професионалне војне службе, под слоганом “Тим за ново време-Буди професионалац”, по први пут исказала и Војска Србије.

За професионалну службу у Првој бригади КоВ Војске Србије међу млађим посетиоцима сајма владало је веома велико интересовање, па је више десетина заинтересованих попунило понуђени формулар. За рад у Војсци Србије велико занимање показале су и девојке са средњом и високом стручном спремом.

И на истоветном сајму одржаном дан раније у Шиду владало је велико интересовање за занимање професионални војник у Војсци Србије. Како ће такви сајмови бити организовани и у Бачкој Паланци и Темерину, у Првој бригади се надају скором подмлађивању кадра и квалитетној попуни слободних формацијских места.

На сајмовима је свим заинтересованим посетиоцима дељен и пригодан промотивни материјал Војске Србије.

Email