Вести
03.08.2012

Примопредаја дужности команданта Мешовите артиљеријске бригаде


Данас је у нишкој касарни „ Мија Станимировић“ одржана војна свечаност на којој је обављена примопредаја дужности команданта Мешовите артиљеријске бригаде између досадашњег команданта пуковника Саше Недељковића и новопостављеног команданта пуковника Звонка Стојковића. Свечаној примопредаји присуствовали су заменик команданта Копнене војске бригадни генерал Војин Ч. Јондић са сарадницима и команданти јединица у нишког гарнизону.

Генерал Јондић је у свом говору одао признање пуковнику Недељковићу за резултате у командовању бригадом попут потпуне професионализације јединице и врлодобрих и одличних резултата на артиљеријским бојним гађањима, док је пуковнику Стојковићу пожелео пуно успеха у обављању дужности команданта бригаде.

Пуковник Саша Недељковић је предајући дужност истакао да је као човек и официр богатији за многа искуства стечена у артиљеријској јединици, а пуковник Звонко Стојковић је подвукао да ће најважнији циљеви у његовом будућем раду бити оспособљавање, развијање другарства и тимског рада и одржавање високог степена исправности савременог артиљеријског наоружања и опреме.

Email