Вести
15.06.2012

Уручене захвалнице за помоћ у организацији прославе Дана Војске


ПОГЛЕДАЈТЕ ФОТОГАЛЕРИЈУ

Уручене захвалнице за помоћ у организацији прославе Дана ВојскеНачелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Љубиша Диковић уручио је данас захвалнице појединцима и институцијама за помоћ у организацији прославе Дана Војске, одржане 23. априла у Лесковцу.

Генерал Диковић поздравио је присутне у име министра одбране Драгана Шутановца и захвалио им на подршци коју су пружили приликом обележавања Дана Војске.

- Обележили смо празник са идејом да приближимо војску грађанима, прикажемо шта војници раде и колико су успешни. Такав начин обележавања Дана Војске наишао је на позитивне реакције грађана и у томе сигурно не бисмо успели без ваше помоћи, рекао је начелник Генералштаба.

Генерал Диковић уручио је захвалницу директору полиције Милораду Вељовићу истакавши да Министарство унутрашњих послова и Војска Србије представљају важан део снага одбране те да је неопходна њихова сарадња на највишем нивоу. 

Вељовић је, захваљујући за признање, истакао да је то потврда добре сарадње Војске и полиције и да њихов однос представља гарант безбедности у држави.  

Уручене захвалнице за помоћ у организацији прославе Дана ВојскеЗахвалницу начелника Генералштаба добила је и Зорана Влатковић, саветница министра унутрашњих послова, као представница тог министарства.

Град Лесковац и његови грађани били су одлични домаћини овогодишње свечаности те су Слободану Коцићу, градоначелнику Лесковца, уручене захвалнице министра одбране као појединцу и начелника Генералштаба као представнику града и грађана Лесковца.

Захвалницу генерала Диковића добио је и Саша Лековић директор технике Телекома Србије.

Министар одбране захвалио је на помоћи и Владимиру Жугићу, начелнику Полицијске управе Лесковац, затим Горану Трајковић, помоћнику генералног директора предузећа Јумко-Врање и Милану Кундаковићу и Виктору Ћулибрку, редитељу и продуценту Радио-телевизије Србије, која је омогућила грађанима да у директном преносу прате прославу празника Војске.

Email