Вести | Спорт у Војсци
19.04.2011

Завршено спортско првенство Бригаде везе


Летње спортско првенство Бригаде везе завршено је данас у касарни „Топчидер“. Дводневно спортско такмичење затворио је командант Бригаде везе, пуковник Влатко Курај.

Он је, честитајући учесницима и најбољима на резултатима које су постигли, подсетио на предстојеће Летње спортско првенство Генералштаба Војске Србије чију ће организацију, уз Управу за телекомуникације и информатику Генералштаба, помоћи и Бригада везе.

- Ово такмичење припрема је за Летње спортско првенство Генералштаба Војске Србије које ће се одржати у мају. Искуства која смо овде стекли биће нам драгоцена у организацији тог такмичења. У укупном пласману прошле године Бригада везе освојила је треће од четири места. Ове године задатак нам је да будемо други и тиме потврдимо да је физичка култура важан део традиције наше бригаде – рекао је пуковник Курај.

Током првенства, стоседамнаест такмичара надметало се у пет дисциплина: војном вишебоју, стрељаштву, оријентирингу, одбојци и малом фудбалу. У укупном пласману најбоље резултате имао је Други батаљон и Команда Бригаде везе. Друго место заузео је Трећи батаљон, а на трећој позицији нашао се Четврти батаљон Бригаде везе.

 

 

Email