Вести
27.03.2009

Најбезбеднији возачи у Министарству одбране и Војсци СрбијеНа састанку Савета за безбедност војних учесника у саобраћају, одржаном данас у Министарству одбране, проглашени су најбезбеднији возачи у Министарству одбране и Војсци Србије у 2008. години и уручене су им награде. Реч је о акцији која се традиционално спроводи већ пет година у свим јединицама и установама МО и ВС у циљу повећања безбедности у саобраћају.

Проглашени су најбезбеднији возачи, у три категорије, који су прешли највише километара без иједног саобраћајног прекршаја и удеса. Међу подофицирима, најбезбеднији возач је старији водник Јован Медојевић из Специјалне бригаде КоВ који је прешао 61.697 километара, међу војницима по уговору најуспешнији је десетар по уговору Горан Тасић, возач команданта Четврте бригаде у Врању, а у класи цивилних лица - војних намештеника најбезбедније је возио Јово Клиска, возач санитетског возила из Центра војномедицинских установа Београд који је прешао 72.832 километра.

У име помоћника министра за материјалне ресурсе Илије Пилиповића, награде је најуспешнијим возачима уручио генерал-мајор Љубомир Самарџић, начелник Управе за логистику, уједно заменик председника Савета за безбедност војних учесника у саобраћају.
  
 

Email