Вести
14.09.2012

Обележавање празника служби логистичких специјалности


У организацији Центра за обуку логистике, у касарни „Цар Лазар“ у Крушевцу, данас је одржана свечаност којом су обележени Дан интендантске службе – 14. септембар  и Дан техничке и саобраћајне службе – 15. септембар.

Говорећи о постигнутим резултатима у раду, командант Центра за обуку логистике потпуковник Јадранко Дивјак истакао је да је у Центру, у оквиру рeализације основног задатка - обуке кадра техничке, саобраћајне и интендантске службе, у протеклих годину дана кроз укупно 50 курсева и других облика обучавања обучено 1.270 лица свих категорија и да је тиме дат значајан допринос у подизању функционалних и оперативних способности команди и јединица Војске Србије и организационих целина Министарства одбране.

Пред стројем припадника Центра прочитане су честитке које су поводом празника упутили начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Љубиша Диковић, начелник Управе за логистику Генералштаба генерал-мајор Данко Јовановић и командант Команде за обуку бригадни генерал Душан Стојановић, а припадницима Центра који су претходном периоду показали најбоље резултате у раду у додељене су стимулативне мере.

Email