Вести | Спорт у Војсци
17.06.2011

Четврто спортско првенство Војске Србије


Четврто спортско првенство Војске Србије одржаће се од 20. до 24. јуна, на спортским теренима Војне академије. Организатор овогодишњег такмичења је Команда Ваздухопловства и противваздухопловне одбране.

У оквиру ове спортске манифестације надметаће се екипе Министарства одбране, Генералштаба Војске Србије, Копнене војске, Команде за обуку и Ваздухопловства и ПВО, са преко 400 спортиста и спортисткиња.

Екипе ће се такмичити у војном вишебоју (мушкарци, појединачно и екипно), стрељаштву (мушкарци и жене, појединачно и екипно), оријентирингу (мушкарци и жене, појединачно и екипно), џудоу (мушкарци, појединачно), атлетици (мушкарци, појединачно и екипно), одбојци (мушкарци) и футсалу (мушкарци).

Отварању Спортског првенства присуствоваће и Владимир Грбић, промотер одбојке, Аца Ковачевић, промотер футсала, Вук Рашовић, промотер џудоа, Слободан Бранковић, промотер атлетике, Ивана Горановић, промотер оријентиринга, Обрад Стевановић, промотер стрељаштва, и представник Олимпијског комитета Србије.

Спортско првенство Војске Србије почеће 20. јуна у 10.00 часова, а улаз ће бити слободан за све грађане који желе да посматрају и бодре наше такмичаре.

 

 

Email