Вести
08.07.2009

Комеморација поводом погибије пилота потпуковника Радета Ранђеловића и војника Милана Улемека


Комеморативни скуп поводом погибије пилота потпуковника Радета Ранђеловића и војника Милана Улемека, одржан је данас у Дому ваздухопловства у Земуну.

Комеморацији су присуствовали, поред породица настрадалих, министар одбране Драган Шутановац, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милоје Милетић, са сарадницима, припадници Команде и јединица Ваздухопловства и противваздухопловне одбране, колеге и пријатељи.

Скупу се најпре обратио бригадни генерал Небојша Ђукановић, заменик команданта ВиПВО. Након одавања поште и минута ћутања о потпуковнику Ранђеловићу бираним речима говорио је бригадни генерал Мирко Вранић, командант 204. авијацијске базе.

Од војника Милана Улемека, у име јединице, опростио се капетан Тони Латиновић, командант 177. артиљеријско-ракетног дивизиона ПВО.

У једном дану остали смо без сјајног пилота ловца Радета Ранђеловића, наставника летења и носиоца Златног летачког знака и узорног војника Милана Улемека, речено је на данашњем комеморативном скупу у Дому ваздухопловства у Земуну.

 

Email