Вести
15.11.2012

Честике начелника Генералштаба поводом предстојећих празника


Честитка припадницима Копнене војске, поводом 16. новембра – Дана вида

Припадницима Копнене војске упућујем срдачне честитке, поводом 16. новембра – Дана вида.

У протеклом периоду сте реализујући задатке из своје надлежности, посебно у Копненој зони безбедности, учешћем у мултинационалним операцијама и пружањем помоћи грађанима Србије, дали пуну подршку очувању мира и стабилности у земљи и региону и допринели унапређењу угледа како Војске, тако и Републике Србије.

Уверен сам да ћете и даље својим професионалним односом према постављеним задацима развијати и јачати оперативну способност свога вида, а самим тим и Војске Србије у целини.

Честитам вам празник и желим успех у даљем раду.


 
Честитка припадницима пешадије, поводом 16. новембра – Дана рода

Припадницима пешадије честитам 16. новембар – Дан рода.

Професионалним, стручним и одговорним извршавањем постављених задатака допринели сте одржавању захтеваног нивоа оперативних способности и функционално одговорили намени и задацима рода.

Сигуран сам да ћете и у наредном периоду успешно реализовати задатке који су вам поверени, дајући пун допринос јачању оперативних способности Војске Србије. Уз жељу да у томе успете, честитам вам празник.

Честитка припадницима Централне логистичке базе, поводом 16. новембра – Дана Базе

Поводом 16. новембра – Дана Централне логистичке базе, припадницима базе упућујем срдачне честитке.

У години када обележавате десетогодишњицу рада и постојања, успешном реализацијом бројних постављених задатака, обезбедили сте добре услове за квалитетну логистичку подршку Војске Србије и система одбране.

Честитам вам јубиларну годишњицу, са уверењем да ћете и убудуће професионалним и одговорним односом према обавезама и задацима дати пун допринос даљем унапређењу система логистичке подршке.

Честитка припадницима Центра за обуку Копнене војске, поводом 16. новембра – Дана Центра

Припадницима Центра за обуку Копнене војске честитам 16. новембар – Дан Центра.

У претходном периоду успешно сте вршили обуку и стручно оспособљавање припадника вашег центра за извршавање задатака у оквиру мисија Војске Србије.

У уверењу да ћете и даље професионално и квалитетно реализовати све задатке, дајући пун допринос развоју и ефикаснијем извођењу обуке, честитам вам празник.
Email