Вести
03.02.2009

Обука професионалних војника за куварску специјалност


У крушевачком Центру за обуку логистике приводи се крају обука 27 професионалних војника за куварску специјалност. Обука је започела 12. јануара, а завршиће се 6. фебруара, евалуацијом и додељивањем сертификата о оспособљености за куваре. Тежиште у обуци је на практичној припреми јела у радионици куварства, готовљењу јела у покретним кухињама и кувању јела у војничком ресторану.

 

 

Командант Центра за логистику пуковник Милорад Димитријевић је истакао да су у обуци професионалних војника ангажоване искусне старешине и инструктори, а залагање свих професионалних војника је на завидном нивоу. Пуковник Димитријевић је нагласио и да ће на планираној евалуацији сви професионални војници морати да покажу потребан ниво знања и обучености, те да од њиховог ангажовања у матичним јединицама очекује одговарајући допринос укупној функционалној и оперативној способности логистичких састава Војске Србије.

Email