Вести
06.10.2017

Први меморијални турнир у футсалу „Владан и Срђан“


Јуче је у Спортском центру „Шивара“ у Нишу одржан Први меморијални турнир у футсалу „Владан и Срђан“, у знак сећања на двојицу припадника Трећег батаљона Војне полиције, капетана Владана Јовановића и млађег водника Срђана Стевановића, који су трагично настрадали 6. септембра ове године, у саобраћајној несрећи на аутопуту Београд-Ниш.Учесници турнира биле су екипе Четврте бригаде копнене војске и Трећег батаљона Војне полиције,  у којима су радили настрадали припадници Војске, као и екипе села „Бучић“ Мерошина и „Сењак“ Пирот, у којима су играли фудбал.

У част двојице колега, окупили су се припадници Копнене војске из Гарнизона Ниш и Врање, породице настрадалих и представници спортских организација чији су били чланови.Турнир је отворио командант Копнене војске генерал-потпуковник Милосав Симовић, који је истакао да ћемо на оваквим и сличним манифестацијама, од данашњег дана па док постојимо чувати успомену на наше другове Владана и Срђана.

Победник Првог меморијалног турнира, после извођења пенала, је екипа села „Бучић“. Они су у финалу победили екипу Четврте бригаде копнене војске. У победничкој екипи играо је Срђанов син Кристијан Стевановић. 

Email