Вести | Цивилно-војна сарадња
03.02.2012

Војска помаже грађанима


ФОТОГАЛЕРИЈА

Војска помаже грађанимаСтотину припадника Гарде и Команде за обуку данас чисте снег са улица Београда. Гардисти Војске Србије у рашчишћавању снега на правцима Ужичка - Теодора Драјзера - Незнаног Јунака - Црнотравска - Краљице Ане - Михајла Аврамовића - Булевар Краља Александра и Кнеза Милоша - Бирчанинова - Ресавска - Немањина, као и око Дома Војске. Припадници Командног батаљона Команде за обуку ангажовани су на чишћењу снега око Војномедицинске академије.

Трећа бригада Копнене војске данас у јутарњим часовима укључила се у чишћење снега у Нишу.  Припадници ове бригаде, са три инжињеријске машине, данас су рашчишћавали снег са саобраћајница у кругу Градске болнице и са нишког булевара који води према Нишкој бањи.

Војска помаже грађанимаУ Прокупљу, припадници 310. инжињеријског батаљона са једном инжињеријском машином, ангажовани су на чишћењу путног правца који води од Белог Камена према Житном потоку и селу Дубову.

У току сутрашњег дана још две инжињеријске машине 3.бригаде биће упућене у општине Куршумлија и Блаце. Машине које сутра стижу у ове општине погодне су за рад у градским условима.

Већ четири дана припадници 3.бригаде чисте снег са некатегорисаних путева ка завејаним селима и засеоцима у општини Бабушница. До сада је очишћено око 9 километара путева ка засеоцима Камбелевци и Нашушковица.

Војска помаже грађанимаПрипадници ове бригаде раније су се ангажовали на чишћењу снега у општини Црна Трава, где су очистили око 37 километара пута.

Припадници Центра за обуку Копнене војске из Пожаревца од 28. јануара ангажовани су на чишћењу снежних наноса са путева у општини Ивањица. Два дозера, један дозер у селу Кушићи, а други у селу Братљево очистила су око 30 километара пута. Данас, припадници ове јединице чисте снег око Градске болнице „Воја Дулић“ у Пожаревцу.

Email