Вести
14.09.2017

Честитке начелника Генералштаба поводом празника саобраћајне и техничке службе


Честитка припадницима саобраћајне службе

Припадницима саобраћајне службе упућујем срдачне честитке поводом 15. септембра – Дана службе.

Успешном реализацијом задатака на планирању, организовању и реализацији војног транспорта људи и материјалних средстава, и безбедним коришћењем транспортних капацитета Војске Србије, значајно сте допринели развијању оперативне способности и морала Војске Србије.

Уверен сам да ћете и у наредном периду професионално и одговорно извршавати задатке који су вам поверени и на тај начин допринети унапређењу рада саобраћајне службе, чија се традиција везује за 1908. годину и њено формирање Указом краља Петра I Карађорђевића.

Честитам вам празник и желим пуно успеха у даљем раду.


Честитка припадницима техничке службе

Припадницима техничке службе упућујем срдачне честитке поводом 15. септембра – Дана службе.

Почетак производње бездимног барута у барутани „Обилићево“, сада већ давне 1891. године омогућио је развој и осавремењавање војне индустрије у Србији крајем 19. века, што је дало добру основу за победе у Балканским ратовима и Првом светском рату.

Традиција претходника који су својим знањем, способностима и доследним извршавањем задатака допринели развоју и унапређењу техничке службе, нека вам буде водиља у даљем раду и постизању још бољих резултата у изградњи оперативних способности Војске Србије.

Уверен да ћете својим радом и залагањем, кроз примену дугогодишњег искуства, допринети унапређењу техничке подршке у Војсци Србије, честитам вам празник и желим успех у даљем раду.

Email