Вести
28.11.2012

Евалуација обучености војника


Евалуација обучености војникаУ јединицама Команде за обуку почела је данас евалуација индивидуалне специјалистичке обучености септембарске класе војника на добровољном служењу војног рока, професионалних војника који се оспособљавају за допунску специјалност и оних који се налазе на додатном оспособљавању за дужност.

Око шесто војника и професионалних војника имаће прилику да практично покажу знања стечена током шестонедељне основне обуке у Сомбору, Ваљеву, Лесковцу, Пожаревцу, Горњем Милановцу, Крушевцу и Батајници.

У Центру за обуку Ваздухопловства и противваздухопловне одбране, на аеродрому „Батајница“, данас се оцењивала обученост војника и професионалних војника рода артиљеријско-ракетних јединица за противваздухопловна дејства, службе ваздушног осматрања и јављања и техничке службе ваздухопловнотехничке специјалности.

Војницима и професионалним војницима који данас и сутра успешно савладају садржаје евалуације у складу са утврђеним стандардима, биће уручени сертификати о завршеној обуци.

Email