Вести
05.05.2011

Обележен Дан Центра за обуку логистике


У крушевачкој касарни „Цар Лазар“, јуче је обележен Дан Центра за обуку логистике. Свечаности су присуствовали начелник Управе за логистику Генералштаба Војске Србије, бригадни генерал доц. др Данко Јовановић, начелник штаба Команде за обуку, бригадни генерал Млађен Нишевић, начелници, команданти и представници јединица Војске Србије, представници локалне самоуправе, Министарства унутрашњих послова, привредних субјеката, школа и институција културе.

Обраћајући се присутнима, командант Центра за обуку логистике, пуковник Милорад Димитријевић, истакао је да је у протеклој години у Центру обучено око три хиљаде војника и старешина.

На свечаности су уручене похвале и награде  припадницима Центра који су у протеклом периоду постигли најбоље резултате. За успешну сарадњу додељене су захвалнице  Трећој бригади Копнене војске и Народном музеју у Крушевцу.

Након свечаног дефилеа јединица и програма Културног центра из Крушевца, гости су обишли наоружања и опреме Центра за обуку логистике. Посетиоци су имали прилике да посете и тек отворену спомен-собу јединице.

 

 

Email