Вести
03.08.2012

Сахрањени подофицири Војске Србије


Уз војне почасти, данас су сахрањени подофицири Војске Србије старији водник прве класе Небојша Милић (37) из 98. ваздухопловне бригаде и старији водник Славиша Марковић (36) из 204. ваздухопловне бригаде, који су страдали у несрећи приликом рашчишћавања терена од минско-експлозивних средстава на Копаонику.

Сахрањени подофицири Војске СрбијеНа Новом гробљу у Нишу, поред родбине, многобројних пријатеља и колега старијег водника прве класе Милића су на вечни починак испратили и изасланик председника Републике Милорад Симић, изасланик министра одбране, помоћник министра за буџет и финансије Србислав Цвејић, заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-мајор Милан Бјелица, командант ВиПВО генерал-мајор Ранко Живак и командант 250. ракетне бригаде ПВД бригадни генерал Душко Жарковић.

Старији водник прве класе Небојша Милић радио је у Војсци Србије од јула 1997. године. Био је ожењен, отац два сина. Са својим колегама учествовао је у разминирању аеродрома у Батајници, Нишу и Лађевцима.

Сахрањени подофицири Војске СрбијеНа гробљу у Горњим Кординцима код Прокупља сахрањен је старији водник Славиша Марковић. Од старијег водника Марковића последњи пут опростили су се породица, родбина и многобројни пријатељи и колеге. Сахрани су присуствовали изасланик председника Републике Милорад Симић, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Љубиша Диковић, изасланик министра одбране генерал-мајор Слађан Ђорђевић и командант 204. ваздухопловне бригаде бригадни генерал Предраг Бандић.

Старији водник Славиша Марковић радио је у Војсци Србије од 1997. године. Био је ожењен, отац двоје деце.
Email