Вести
02.06.2010

Начелник Генералштаба Војске Србије обишао део јединица Централне логистичке базе и Технички ремонтни завод „Чачак“


Начелник Генералштаба Војске Србије, генерал-потпуковник Милоје Милетић, са сарадницима, обишао је данас део складишта из састава Централне логистичке базе, као и Технички ремонтни завод „Чачак“.

Током обиласка складишта Централне логистичке базе „Луњевица“ и „Боговађа“ начелник Управе за логистику Генералштаба Војске Србије бригадни генерал др Данко Јовановић и командант Централне логистичке базе пуковник Горан Зековић  упознали су начелника Генералштаба Војске Србије са капацитетима складишта, условима рада и чувања средстава.

Такође, било је речи о мерама које се предузимају на унапређењу рада и побољшању услова за складиштење наоружања и војне опреме у складиштима Централне логистичке базе. Представници Управе за инфраструктуру Сектора за материјалне ресурсе Министарства одбране презентовали су динамику изградње нових складишних објеката.

У Техничком ремонтном заводу „Чачак“ командант Копнене војске генерал-потпуковник Љубиша Диковић, и заступник директора Техничког ремонтног завода „Чачак“ потпуковник мр Стојко Биочанин упознали су генерал-потпуковника Милетића са капацитетима те ремонтне установе, планом ремонта за 2010. годину, усвојеним технологијама, као и плановима за проширење и унапређење ремонтних капацитета.

 
Email