Вести
26.02.2017

Министар Ђорђевић и генерал Диковић обишли повређене припаднике Војске


Министар одбране Зоран Ђорђевић и начелник Генералштаба  генерал Љубиша Диковић,  са сарадницима, обишли су данас припаднике Војске Србије који се опорављају у нишкој Војној болници након саобраћајне незгоде у којој је аутобус са припадницима Четврте бригаде Копнене војске слетео с пута код Владичиног Хана.Заступник управника Војне болнице  пуковник др Јовица Станојковић информисао је министра Ђорђевића  и генерала Диковића  о стању и току опоравка повређених који су након незгоде  задржани на лечењу у тој болници. Пуковник др Станојковић је том приликом  рекао да је један припадник који је имао теже телесне повреде пребачен на  даље лечење у Војномедицинску академију, док ће лакше  повређени бити ускоро пуштени на кућно лечење.

У разговору са повређеним припадницима  4 . бригаде, министар Ђорђевић и генерал Диковић  су се  распитивали о току њиховог опоравка  и уверили  се да је  здравствено стање повређених стабилно и задовољавајуће.

Министар одбране ће у току дана посетити и теже повређеног  припадника  4. бригаде  који је на лечењу  у Војномедицинској академији.

Погледајте фото-галерију

Email