Вести
13.05.2009

ОБУКА ЗА УПРАВЉАЊЕ ПРОЈЕКТИМА


Данас је, у свечаној сали касарне „Бањица 2“, у организацији Управе за планирање и развој Генералштаба Војске Србије, и уз подршку изасланства одбране Велике Британије у Београду, почела дводневна обука за управљање пројектима (project management training). Предавања током обуке држаће професор др Милан Кукрика са Београдског универзитета, један од водећих експерата у области управљања пројектима. Обуци присуствује петнаест официра из организацијских целина Генералштаба ВС и из Управе за стратегијско планирање МО.

Обуку за управљање пројектима отворио је пуковник др Бојан Зрнић из Управе за планирање и развој ГШ ВС, а присутне је поздравио и изасланик одбране Велике Британије у Београду пуковник Најџел Фен.

Теме које ће бити обрађене у оквиру обуке тичу се управљања обимом, временом, трошковима, квалитетом и кадровима ангажованим на одређеном пројекту. Припадници ВС и МО који присуствују обуци проучаваће, са позиција топ менаџмента, поступке процене ризика, интеграције и завршне оцене пројекта.

 

 

Email