АРХИВА ВИДЕО ВЕСТИ

17.01.2017 Додела одликовања и јубилеј 10 година Центра за обуку логистике

Додела одликовања и јубилеј 10 година Центра за обуку логистике

» Обраћање изасланика председника Р. Србије

» Додела одликовања

» Свечаност