Начелник Генералштаба обишао јединице Војске Србије у касарни „Мија Станимировић“ у Нишу

Петак, 11.8.2017 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић обишао је данас јединице Војске Србије стациониране у касарни „Мија Станимировић“ у Нишу и извршио информисање припадника ових јединица.

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић обишао је данас јединице Војске Србије стациониране у касарни „Мија Станимировић“ у Нишу и извршио информисање припадника Мешовите артиљеријске бригаде, 36. тенковског батаљона и 35. артиљеријско-ракетног дивизиона за ПВД Треће бригаде копнене војске, као и припадника 230. самоходног ракетног дивизиона за ПВД 250. ракетне бригаде за ПВД и 126. бригаде ВОЈИН.

Поред начелника Генералштаба припадницима ових јединица обратили су се и начелник Управе за логистику бригадни генерал Жељко Нинковић, начелник Управе за људске ресурсе пуковник Саво Иришкић, пуковник Милорад Видаковић из Управе за оперативне послове и пуковник Дејан Јовановић из Управе Војне полиције, који су их упознали са најзначајнијим актуелним питањима из надлежности ових управа.

Начелник Генералштаба обишао је данас и радове на уређењу мултифункционалног стрелишта „Вртогош“, које изводе припадници инжињеријских јединица бригада Копнене војске. 

Повезане вести