Одржан божићни турнир у малом фудбалу

Среда, 9.1.2019 | Актуелности

Четврти традиционални Божићни турнир у малом фудбалу Војске Србије одржан је данас у Спортском центру „Шивара“ у Нишу, у организацији Команде Копнене војске.

У присуству заменика начелника Генералштаба Војске Србије генерал-мајора Петра Цветковића, командант Копнене војске генерал-потпуковник Милосав Симовић, отворио је турнир. 

Спортски дух и фер борба, красили су четири екипе које су учествовале на овогодишњем турниру. Поред екипе Генералштаба Војске Србије, надметале су се екипе Копнене војске, Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране и Команде за обуку.

Овогодишњи победник турнира је екипа Копнене војске. Друго место заузела је екипа Команде за обуку, док се за треће место изборила екипа Генералштаба Војске Србије.

За прва три места генерал Симовић је уручио пехаре, а за четврто место и најбоље појединце дипломе. За најбољег играча проглашен је пуковник Никола Дејановић из екипе Команде за обуку, најбољи голман био је потпуковник Жељко Куриџа из екипе Копнене војске, док је титула најбољег стрелца припала пуковнику Дејану Голубовићу из екипе Генералштаба Војске Србије.

Повезане вести