Колегијум начелника Генералштаба у Ваљеву

Уторак, 20.3.2018 | Актуелности

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић руководио је данас, у Холдинг корпорацији „Крушик“ у Ваљеву, седницом проширеног Колегијума начелника Генералштаба.

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић руководио је данас, у Холдинг корпорацији „Крушик“ у Ваљеву, седницом проширеног Колегијума начелника Генералштаба, на којој су разматрана питања од значаја за оперативне и функционалне способности Војске Србије.

У овом привредном друштву Одбрамбене индустрије Србије чланови проширеног Колегијума начелника Генералштаба били су у прилици да виде изложбени простор, погоне механичке обраде и производње комора, као и халу нове капислане ХК „Крушик“ а.д.

За дугогодишњу и успешну сарадњу и допринос унапређењу оперативних способности Војске Србије, начелник Генералштаба је уручио захвалницу Младену Петковићу генералном директору Холдинг корпорације „Крушик” а.д.

Боравак у Ваљеву завршен је информисањем припадника Другог центра за обуку у касарни „Војвода Живојин Мишић“.

Генерал Диковић је одао признање свим припадницима Другог центра за обуку за постигнуте резултате у раду, истакавши да је овај Центар један од најбољих у Војсци Србије.

Обраћајући се војницима на добровољном служењу војног рока мартовске генерације, начелник Генералштаба је рекао да су дошли у Центар за обуку где ће врло брзо од искусних старешина научити вештине војничке професије и како се на прави начин брани земља.

– За оне који желе да им ово буде животна професија, врата су им увек отворена – рекао је, између осталог, генерал Диковић. 

Повезане вести