Честитке начелника Генералштаба поводом војних празника

Уторак, 13.9.2016 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић честитао је празнике артиљерије, војне полиције, интендантске службе и Мешовите артиљеријске бригаде.

Честитка поводом Дана војне полиције


Припадницима војне полиције честитам 14. септембар – Дан војне полиције.

У времену које намеће велики број безбедносних изазова и бројна искушења у раду, захваљујући стручности, професионалном и одговорном односу према раду и максималном ангажовању, у протеклом периоду сте успели да квалитетно извршите бројне задатке, дајући пун допринос изградњи оперативне способности Војске Србије.

Уверен сам да ћете и у наредном периоду професионално извршавати све постављене задатке и да ће вам императив у раду бити постизање још бољих резултата.

Честитам вам празник и желим успех у даљем раду.

Честитка поводом Дана рода артиљерије


Поводом 14. септембра – Дана артиљерије, припадницима рода упућујем срдачне честитке. 

Применом дугогодишњег искуства, професионалним односом према раду и успешном реализацијом постављених задатака, значајно доприносите изградњи и унапређењу оперативних способности наше Војске.

Верујем да ћете и убудуће радити на стручном оспособљавању ваших јединица и постизању захтеваног нивоа оперативних способности, пружајући пун допринос развоју и афирмацији рода артиљерије, чија се традиција везује за 14. септембар 1918. године и артиљеријску припрему пробоја Солунског фронта. 

Уз честитике за празник, желим вам пуно успеха у даљем раду.

Честитка поводом Дана интендантске службе


Поводом 14. септембра – Дана интендантске службе, припадницима службе упућујем срдачне честитке. 

У протеклој години створили сте добре услове за живот и рад команди и јединица, настављајући традицију дугу преко 13 деценија и потврђујући значај интендантске подршке у изградњи оперативних способности Војске Србије. 

Искуства и знања која са собом носите и која примењујете у свакодневном раду, доказ су да се и у условима ограничених економских могућности могу постизати изузетни резултати.

Честитам вам празник, са жељом да и у наредном периоду успешно реализујете постављене задатке.

Честитка припадницима Мешовите артиљеријске бригаде 


Припадницима Мешовите артиљеријске бригаде упућујем срдачне честитке поводом 14. септембра – Дана јединице. 

Негујући традицију артиљераца са Солунског фронта, својом стручношћу, професионализмом и успешном реализацијом постављених задатака, дајете пун допринос изградњи оперативних способности ваше бригаде и Војске Србије у целини. 

Честитам вам празник, уз жељу да и у наредном периоду успешно реализујете постављене задатке.

Повезане вести