Бригадни генерал Душко Жарковић на челу Управе за оперативне послове

Понедељак, 9.1.2017 | Актуелности

На свечаности у касарни „Бањица 2“ у Београду, бригадни генерал Душко Жарковић примио је данас дужност начелника Управe зе оперативне послове Генералштаба Војске Србије.

Бригадни генерал Душко Жарковић примио је данас дужност начелника Управe зе оперативне послове Генералштаба Војске Србије. Свечаности у касарни „Бањица 2“ у Београду, уз припаднике управе, присуствовао је начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић.

Истичући да је Управа за оперативне послове једна од најбољих и најстабилнијих у Генералштабу, генерал Диковић је рекао да је бригадног генерала Жарковића добар и одговоран рад на претходним командним и штабним дужностима кандидовао за високу дужност коју данас прима.

– Уверен сам да ће генерал Жарковић, уз пуну подршку потчињених и претпостављених, наставити један добар континуитет рада и даљег развоја кадра у Управи за оперативне послове – рекао је генерал Диковић.

Бригадни генерал Душко Жарковић рекао је да је поносан што му је указано поверење да буде начелник Управе за оперативне послове додајући да је свестан да га очекује много рада и одрицања у циљу унапређења функционалних способности Управе и оперативних способности Војске Србије у целини. 

Повезане вести