Начелник Генералштаба обишао део јединица Команде за обуку

Среда, 23.8.2017 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба ВС генерал Љубиша Диковић обишао је данас део јединицa Команде за обуку које се налазе на Интервидовском полигону „Пасуљанске ливаде“, као и Центар за обуку KоВ у Пожаревцу.

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић обишао је данас део јединицa Команде за обуку које се налазе на Интервидовском полигону „Пасуљанске ливаде“, као и Центар за обуку Копнене војске у Пожаревцу.

Ненејављеним обиласком Интервидовског полигона „Пасуљанске ливаде“, генерал Диковић је стекао увид у активности које се реализују у оквиру стационарног логоровања јунске генерације војника и професионалних војника на додатном оспособљавању Центра за обуку Копнене војске, где је лично присуствовао гађању из минобацача 120мм.

У пожаревачкој касарни „Генерал Павле Јуришић Штурм“ начелник Генералштаба је сагледао организацију рада у Центру за обуку КоВ и извршио информисање припадника овог Центра.

Поред генерала Диковића, припадницима Центра за обуку КоВ су се обратили и начелник Управе за људске ресурсе пуковник Саво Иришкић, начелник Управе Војне полиције пуковник Рајко Миловановић, пуковник Милорад Видаковић из Управе за оперативне послове и пуковник Чедомир Дупор из Управе за логистику, који су их информисали о најзначајнијим актуелним питањима из надлежности ових управа.  

Повезане вести