Генерал Диковић честитао предстојеће војне празнике

Среда, 16.11.2016 | Активности НГШ

Поводом 17. новембра — Дана Центра за мировне операције и Дана Команде за развој Банатске бригаде начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић упутио је честитке припадницима ових састава.

Честитка начелника Генералштаба поводом Дана Центра за мировне операције 


Поводом 17. новембра – Дана Центра за мировне операције, свим припадницима центра упућујем срдачне честитке. 

Ове године славите јубилеј – 60 година од упућивања претходнице Одреда ЈНА, у саставу UNEF I – јединица формираних при Уједињеним нацијама по завршетку израелско-арапског рата, на полуострво Синај. 

Реализујући квалитетно бројне активности у процесу упућивања појединаца и јединица из Министарства одбране и Војске Србије у мултинационалне операције под мандатом Уједињених нација и Европске уније, на најбољи начин доприносите угледу Војске Србије и Републике Србије у земљи и свету.

Уз честитке за празник, желим вам пуно успеха у даљем раду.
 

Честитка начелника Генералштаба поводом Дана Команде за развој Банатске бригаде 


Поводом 17. новембра – Дана Команде за развој Банатске бригаде, припадницима јединице упућујем срдачне честитке. 

Захваљујући стручности, одговорности и високом нивоу професионалности припадника ваше јединице, знатно доприносите унапређењу оперативних способности како Команде за обуку, тако и Војске Србије у целини.

Дан јединице прослављате у знак сећања на дан када је Српска војска ослободила Зрењанин 1918. године. Јунаштво, пожртвовање и непоколебљива воља српског војника у победоносном походу након пробоја Солунског фронта, нека вам буду извор мотивације у извршавању свакодневних задатака и обавеза.

Честитам вам празник и желим пуно успеха и даљем раду. 

Повезане вести