Стручни скупови о планирању рада и обуци у Војсци Србије

Среда, 12.9.2018 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић учествовао је данас, у београдским касарнама „Топчидер“ и „Бањица 2“, на стручним скуповима о планирању рада и планирању и извођењу обуке у Војсци Србије.

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић учествовао је данас на стручном скупу о планирању рада у Војсци Србије у касарни „Топчидер“ и на семинару о планирању и извођењу обуке у Војсци Србије у касарни „Бањица 2“ у Београду. 

Генерал Диковић је, у обраћању учесницима, истакао да су команданти и специјалистички штабни официри у командама они од којих се највише очекује да, у области планирања рада и обуке, допринесу унапређењу оперативних и функционалних способности својих јединица и дао смернице за даљи рад.

Стручни скупови су окупили стотинак најодговорнијих припадника Војске Србије из команди оперативних састава, бригада и батаљона који се баве питањима планирања рада и извођењем обуке са циљем да се, поред сумирања резултата, разменом искустава изнађу одговори на најважнија питања и унапреди даљи рад у Војсци Србије на свим нивоима.

Повезане вести