Нове ротације наших мировњака и Либану и Либерији

Понедељак, 17.6.2013 | Мултинационалне операције

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас са припадницима ВС који наредних дана одлазе у мултинационалне операције Уједињених нација у Либану и Либерији.

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас са припадницима ВС, који наредних дана одлазе у мултинационалне операције Уједињених нација у Либану и Либерији.

Пријему у Генералштабу присуствовао је и заменик команданта Здружене оперативне команде генерал-мајор мр Горан Радовановић.

У Либан, на дужности штабних официра у операцији Унифил, путују потпуковници Зоран Николић, Александар Мијаиловић и Миленко Миленковић, мајори Игор Михајловић и Живко Божић и капетан Видоје Остојић.

На позиције у елементу националне подршке у Унифилу одлазе потпуковник Драгиша Зинаја, мајори Милош Колаковић и Радован Драговић, капетан Дамир Вуловић и заставник Драгиша Милојевић. Наши мировњаци у Либан одлазе на период од шест месеци.

У операцији Унмил у Либерији војни посматрачи наредних годину дана биће потпуковник Слободан Шкрбић, мајори Горан Боромиса и Предраг Бучевац и капетан Младен Митровић.

Повезане вести