Честитке поводом војних празника

Уторак, 12.11.2019 | Култура и традиција
Ч Е С Т И Т К А
ПРИПАДНИЦИМА ВОЈНОБЕЗБЕДНОСНЕ АГЕНЦИЈЕ и БЕЗБЕДНОСНЕ СЛУЖБЕ,  ПОВОДОМ 12. НОВЕМБРА – ДАНА АГЕНЦИЈЕ и ДАНА СЛУЖБЕ


У име припадника Војске Србије и своје лично, припадницима Војнобезбедносне агенције и безбедносне службе честитам 12. новембар – Дан агенције и Дан службе. 

Ове године прослављате јубилеј – 180 година од доношења Војног закона и са њиме првог правног акта који је уређивао област безбедности војске Кнежевине Србије.

Захваљујући професионалном и стручном кадру постижете значајне резултате који су од изузетног значаја како за систем одбране, тако и за земљу у целини.

Честитам вам јубилеј, уз жељу да се и у предстојећем периоду успешно супротстављате безбедносним ризицима и претњама и тако на најбољи начин заштитите националне интересе.


НАЧЕЛНИК ГЕНЕРАЛШТАБА
ВОЈСКЕ СРБИЈЕ
генерал
Милан Мојсиловић



Ч Е С Т И Т К А 
ПРИПАДНИЦИМА ВЕРСКЕ СЛУЖБЕ, ПОВОДОМ 12. НОВЕМБРА – ДАНА СЛУЖБЕ


Припадницима верске службе честитам 12. новембар – Дан службе. 

Ове године прослављате јубилеј – 180 година од доношења Војног закона и са њиме првог правног акта који је уређивао област верске службе у војсци Кнежевине Србије.

Савесним обављањем богослужбених делатности и поклоничким путовањима успешно јачате духовност и развијате моралне вредности припадника Војске Србије, чиме омогућујете слободу вероисповести као уставно право сваког припадника Војске и тиме јачате оперативне способности Војске Србије. 

Честитам вам јубилеј уз жељу да и даље својим залагањем јачате духовност припадника Војске Србије.


НАЧЕЛНИК ГЕНЕРАЛШТАБА
ВОЈСКЕ СРБИЈЕ
генерал
Милан Мојсиловић

Повезане вести