Генерал Диковић разговарао са породицама пилота погинулих у удесу авиона Супергалеб Г-4

Петак, 16.6.2017 | Актуелности

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић примио је данас у касарни „Бањица 2“ чланове породица погинулих пилота потпуковника Ненада Ћулибрка и капетана Дејана Пандуровића.

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић примио је данас у касарни „Бањица 2“ чланове породица погинулих пилота потпуковника Ненада Ћулибрка и капетана Дејана Пандуровића, који су изгубили животе приликом пада школско-борбеног авиона „Супер галеб Г-4“.

У разговору са члановима породица погинулих пилота, генерал Диковић је рекао да је трагедија у којој су страдала два врсна пилота ненадокнадив губитак за наше ратно ваздухопловство и Војску Србије, и да Војска Србије и њени припадници чине све што је у њиховој моћи да породицама помогну да преброде страшну трагедију.

Пилоти потпуковник Ненад Ћулибрк из Команде РВ и ПВО и капетан Дејан Пандуровић из 252. школско-тренажне авијацијске ескадриле 204. ваздухопловне бригаде трагично су настрадали 7. априла када се школско-борбени авион „Супер галеб Г-4“ срушио током извођења редовне летачке обуке у рејону села Слатина, надомак Шапца. 

Повезане вести