Начелник Генералштаба честитао празнике припадницима вида КоВ, пешадије, ЦЛоБ и ЦО КоВ

Четвртак, 15.11.2018 | Активности НГШ

Честитке начелника Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковника Милана Мојсиловића поводом празника Копнене војске, пешадије, Централне логистичке базе и Центра за обуку копнене војске.

ЧЕСТИТКА ПРИПАДНИЦИМА КОПНЕНЕ ВОЈСКЕ ПОВОДОМ 16. НОВЕМБРА, ДАНА ВИДА


Поводом 16. новембра – Дана Копнене војске, свим припадницима Копнене војске честитам Дан вида.

Данашњи празник прослављате у знак сећања на 16. новембар 1914. године и почетак једне од најзначајнијих битака у Првом светском рату – Колубарске битке.

Настављајући традицију дужу од једног века, као најстарији и најмасовнији вид војске, реализовали сте бројне постављене задатке, постигли добре резултате у обуци и оспособљавању и успели да одржите захтевани ниво оперативне способности упркос сложеним условима у којима радите.

Нарочито сте показали висок ниво професионализма током реализације задатака у Копненој зони безбедности, на међународним вежбама и такмичењима, чиме сте достојно презентовали Војску Србије.

Уверен сам да ћете и убудуће професионално извршавати постављене задатке, развијати моралну снагу ваших припадника и тако допринети континуираној изградњи и јачању оперативних способности вашег вида.

Честитајући празник, желим вам да и у наредном периоду постижете успехе у раду и афирмацији како вида, тако и Војске Србије у целини.


НАЧЕЛНИК ГЕНЕРАЛШТАБА
ВОЈСКЕ СРБИЈЕ
генерал-потпуковник
Милан Мојсиловић


ЧЕСТИТКА ПРИПАДНИЦИМА ПЕШАДИЈЕ ПОВОДОМ 16. НОВЕМБРА, ДАНА РОДА


Поводом 16. новембра – Дана рода пешадије, свим припадницима рода честитам празник.

Ваш род, као најстарији род Копнене војске, својим радом и професионалним односом према обавезама и задацима, допринео је јачању обучености и морала припадника рода, а самим тим и оперативних способности Копнене војске и Војске Србије у целини.

Сигуран сам да ћете и у рестриктивним условима бити спремни да квалитетно и одговорно извршавате постављене задатке, дајући пун допринос изградњи Војске.

Са жељом да остварите личне и професионалне циљеве, честитам вам празник.


НАЧЕЛНИК ГЕНЕРАЛШТАБА
ВОЈСКЕ СРБИЈЕ
генерал-потпуковник
Милан Мојсиловић


ЧЕСТИТКА ПРИПАДНИЦИМА ЦЕНТРАЛНЕ ЛОГИСТИЧКЕ БАЗЕ, ПОВОДОМ 16. НОВЕМБРА, ДАНА БАЗЕ


Свим припадницима Централне логистичке базе честитам 16. новембар – Дан базе.

Ваш празник прослављате чувајући традицију 608. позадинске базе која је формирана тога дана 1992. године.

Потврђујући чињеницу да без добре логистичке подршке нема ни добре војске, својим одговорним радом, обезбедили сте добре услове за квалитетно снабдевање јединица Војске Србије.

Честитам вам празник, уверен сам да ћете и даље својим професионализмом и стручношћу одговорно извршавати постављене задатке и тиме утицати на јачање оперативних способности Војске Србије и система одбране у целини.


НАЧЕЛНИК ГЕНЕРАЛШТАБА
ВОЈСКЕ СРБИЈЕ
генерал-потпуковник
Милан Мојсиловић


ЧЕСТИТКА ПРИПАДНИЦИМА ЦЕНТРА ЗА ОБУКУ КОПНЕНЕ ВОЈСКЕ, ПОВОДОМ 16. НОВЕМБРА, ДАНА ЦЕНТРА


Поводом 16. новембра – Дана Центра за обуку Копнене војске, припадницима центра упућујем срдачне честитке.

Успешном реализацијом постављених задатака и јачањем морала ваших припадника, допринели сте унапређењу оперативних способности Војске Србије у целини.

Уверен сам да ћете и у наредном периоду професионално и одговорно извршавати све постављене задатке и тежити постизању још бољих резултата. 

Честитам вам Дан центра и желим успех у даљем раду.


НАЧЕЛНИК ГЕНЕРАЛШТАБА
ВОЈСКЕ СРБИЈЕ
генерал-потпуковник
Милан Мојсиловић

Повезане вести