Припадници Војске на Недељи безбедности саобраћаја

Среда, 4.10.2017 | Цивилно-војна сарадња

Припадници Војске Србије су узели учешће у манифестацији „Недеља безбедности саобраћаја“, коју традиционално организује компанија „НАФТАГАС – Транспорт“.

Припадници Војске Србије су и ове године узели учешће у манифестацији Недеља безбедности саобраћаја, коју традиционално организује компанија НАФТАГАС – Транспорт с циљем промоције добре праксе и унапређења безбедности учесника у саобраћају.

На активности Показатељи безбедности саобраћаја у НИС-у и превоз опасног терета, која је одржана у Новом Саду, учествовала су два представника Војске Србије – сертификовани саветници за транспорт опасног терета.

Осим тога, трочлана екипа Војске Србије учествовала је на такмичењу возача Возачки изазов 6, одржаном 30. септембра у Зрењанину. Такмичење је одржано у појединачној конкуренцији, а најбоље пласирани припадник Војске Србије је старији водник Димитрије Живаљевић из Гарде, који је освојио треће место у такмичењу возача „Б“ категорије.

Запаженим учешћем на активностима још једном је показано колика пажња се у Војсци Србије придаје безбедности саобраћаја у целини, а посебно транспорту опасног терета и обуци возача. 

Повезане вести